Ruta 4

  • Lloc de sortida:

    La Molina (1420 m ). Aglomeració urbana moderna desenvolupada a causa de l’estació hivernal. Hotels, restaurants i centre comercial a Supermolina. Locals d’esbarjo i diversió.
  • Aproximació:De Supermolina surt una carretera en direcció a la collada de Toses. L’agafarem fins a la cruïlla amb la que pel pla d’Anyella va a Castellar de n’Hug i la Pobla de Lillet (4 Km). Ens hi desviem. Aviat som a la collada del Pedró, on hi ha instal·lats un seguit de remuntadors (4,5 Km). Deixem el cotxe en un aparacament bastant gran.
  • Itinerari:0:00 h Collada del Pedró (1828 m). Deixem a la dreta una pista que es dirigeix a la costa Rasa. Ascendim per prats amb bosquets de pi negre. Portem sentit SW. Passem pel costat d’un búnquer i a la vora de diverses cabanes de pastor. Pendent modertat i sense camí evident

0:45 hCap de les Costes de l’Huguet (2190 m). Fi de la pujada més forta i dels primers telesquís. Continuem en el mateix sentit. Aviat enllacem amb la pista que ve de la costa Rasa. La seguim

1:00 h Amorriador de Rus (2298 m). Final del darrer remuntador del torrent Negre. Bonica vista a llevant. Continuem per la pista. Arribem a un altiplà, davallem una mica i tornem per atènyer el llom que forma el cim.

1:30 h Puigllançada (2409 m). En dies clars també es pot veure, des del cim, la serra de Collserola amb el Tibidabo.

Mapa:

Mapa rutes 3 i 4